Specialisten

Snel privacy in uw tuin? Dat kan met vlechtband van Gipea

Als uw nieuwbouwwoning klaar is en de verhuizing is achter de rug, dan is het tijd om te genieten van uw nieuwe woning. Althans binnen. Daar is alles fris en nieuw, maar buiten moet nog het nodige gebeuren. De bestrating regelen bijvoorbeeld. En de tuin aanleggen en zorgen voor een stukje privacy.

Oplossing tegen inkijk

Het nadeel van een pasgebouwde wijk is dat er weinig bescherming is rondom het huis. De erfscheiding bestaat vaak alleen uit open harmonicagaas of draadpanelen en dat betekent dat iedereen zo in je tuin kan kijken. Ook balkons bieden meestal weinig privacy. Die inkijk kun je oplossen met bijvoorbeeld klimplanten, maar die groeien niet zo snel. Daar gaan wel een paar seizoenen overheen. Gipea heeft een snellere oplossing tegen ongewenste blikken. Binnen twee dagen kan je hekwerk dicht zijn met behulp van vlechtband.

Onderhoudsvrij en weerbestendig

Gipea Eko Band en Design Band zijn gemaakt van duurzame kunststof en kunnen worden gebruikt in bijvoorbeeld tuinpoorten, harmonicagaas of dubbeldraadse hekwerken. De stroken worden er doorheen gevlochten en zijn onderhoudsvrij en weerbestendig. Er zijn heel veel verschillende uitvoeringen om uit te kiezen. Bijvoorbeeld in een effen kleur of met een patroon zoals stenen of klimop.

 

Je kunt zelfs je eigen tekst of foto op de band laten drukken. In principe is alles mogelijk en kun je dus de sfeer in de tuin of op het balkon creëren die je zelf wenst. Van een ondergaande zon tot een foto van je huisdier, van een mooie spreuk tot reclame voor je bedrijf.

Snel en eenvoudig

De vlechtband is een doe-het-zelf product dat makkelijk op maat te knippen is. Je kunt het daarna eenvoudig zelf aanbrengen. Voordeel daarvan is dat de kosten relatief laag zijn. Een nieuwe schutting is een stuk prijziger. En na de levering van het vlechtband kan je nieuwe woonplek in een dag vrij van inkijk zijn.

Meer informatie

Je kunt de band van je keuze bestellen via de webshop of de showroom en het magazijn in Rosmalen bezoeken. Eerst meer weten? Neem gerust telefonisch contact op met Remco de Groot of stuur een mailtje.

Gipea Vlechtband Magazijn

Bruggen 2A

5243 RB Rosmalen

06-54728214

073-8514646

info@gipea.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.